Meteen naar de inhoud

Van Jan Bronswijk ontving ik dit bericht: Beste Okke, Wij zijn vorig jaar zomer gestart met een zorgbakkerij waar alle broodproducten biologisch zijn. Een van de artikelen die wij maken en waar klanten zeer positief op reageren is cranberrybrood. Dit is bereid van tarwe, rogge, desem en zeezout. de vulling bestaat uit rozijnen, cranberries en zonnebloempitten. Mogelijk een product om te vermelden.

Aan zo’n mooi initiatief wil ik natuurlijk graag wat aandacht besteden. Op de website van Het Blauwe Hek is het mooie verhaal van deze organisatie te lezen. Ze zorgen ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle dagbesteding hebben. In de bakkerij bakken ze met biologische producten. Op dit moment is er alleen een bakkerij maar er komt later ook een tuin met theeschenkerij.

Ik heb het cranberrybrood zelf niet geproefd maar het ziet er heerlijk uit en ik mag het brood altijd een keer komen proeven. Leuk! De bakkerij is maandag tot en met vrijdag de hele dag open en zaterdag een gedeelte van de dag. Meer info vind je op de site van Het Blauwe Hek.

Hier is Het Blauwe Hek te bezoeken:
Het Blauwe Hek
Oranjesluisweg 20
2671 NB Naaldwijk
Tel: 0174 – 540165
Mail: info@hetblauwehek.nl
Website: www.hetblauwehek.nl

3 reacties op “Cranberrybrood van Het Blauwe Hek”

  1. Wateen geweldig idee.ik kom zo snel mogelijk brood halen.heerlijk.
    Brengen jullie ook brood thuis?

  2. van der giessen, in maasland

    zo dat ziet er lekker uit,wij komen zeker brood kopen,en mooie dat jullie dat hebben op gezet,groetjes en tot ziens.

  3. van der giessen, in maasland

    zo dat ziet er heerlijk uit, en mooie dat jullie dat hebben opgezet,wij komen zeker brood kopen,groetejes willy en gert v.dergiessen

Reacties zijn gesloten.