Meteen naar de inhoud

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pak een grote kom en prak hier de rijpe bananen in fijn. Meng de gesmolten boter er doorheen. voeg nu suiker, ei, vanillesuiker, whisky en de kruiden toe. Meng het geheel met de bakpoeder en het zout. Zeef de bloem erover en meng het opnieuw. Roer nu de cranberries erdoor.

Beboter een bakblik en giet het mengsel erin. Bak het brood nu 1 uur in de oven. Haal het uit de oven en laat het op een rooster afkoelen. Snijd er na het afkoelen plakken van en eet smakelijk!

Dit recept heb ik gevonden op de site van Joy the Baker.

4 reacties op “Cranberry Bananenbrood”

  1. Gisteravond dit brood gebakken, in een woord heerlijk!! Ik zocht een recept om mijn cranberries te gebruiken (uit de diepvries) vond ze namelijk onwijs zuur zo met yoghurt.

    Verwerkt in dit recept is het niet te versmaden, bedankt!!

  2. Ga dit brood zeker maken met mijn gedroogde cranberries. Lekker als snack maar dit brood wil ik mezelf niet onthouden, het klinkt te lekker.

Reacties zijn gesloten.