Meteen naar de inhoud

Er zijn zoveel mensen die wel eens een product bedenken dat echt een groot succes zal worden! Er zijn maar weinig mensen die zo’n wild plan ook uitvoeren laat staan dat ze het lef en doorzettingsvermogen hebben om een echt product te lanceren. Vincent van Dijk heeft dat wel gedaan. Hij bedacht en lanceerde het cranberrysap Canadian Red. Zijn eigen cranberrysap én zorgde er ook nog eens voor dat het merk er prachtig uit ziet!

Via mail raakten we in contact en na wat heen en weer mailen stuurde hij 2 flesjes Canadian Red op. Binnen een paar dagen had ik de flesje in huis. Het zijn mooi vormgegeven kleine flesjes met een inhoud van 0,2 liter. Het etiket is mooi zilvergrijs waardoor het rood op het etiket maar ook de inhoud in het flesje nog mooier rood lijkt. Het ziet er echt prachtig uit!

De tip van Vincent: drink het ijskoud en dat heb ik ook gedaan. Het cranberrysap is heerlijk. Lekker fris zurig voor in de zomer. Bedankt voor het opsturen!

Vincent schreef in zijn mail verder:

Canadian Red is inderdaad een Nederlands merk. Het onderscheidt zich van andere cranberrydrankjes, omdat dit niet is gemaakt met concentraat maar op basis van puur cranberrysap. En dat proef je ook, want de smaak is heel rijk. We importeren de cranberry’s uit Canada en verwerken deze tot een friszurig drankje, zonder hier kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen aan toe te voegen.

Canadian Red is op dit moment verkrijgbaar bij de betere horecazaken zoals (hotel)bars en restaurants. Het is erg lekker puur, in de mix met vodka, jenever of prosecco en een zeer populair ingrediënt van bekende cocktails als de Cosmopolitan. We laten zien dat ‘gezond’ en ‘stijlvol’ heel goed gecombineerd kunnen worden. Canadian Red is verkrijgbaar in een handzaam glazen flesje met zilveren label en hersluitbare dop.

Leuk om een echte ondernemer aan het woord te laten op Cranberries.nl Het is klasse wat Vincent neergezet heeft. Een goed product, dat er geweldig uit ziet!

Meer weten over dit mooie Nederlandse merk? Bekijk de site van Canadian Red.

2 reacties op “Canadian Red cranberrysap”

  1. Jammer dat licht gezoet wordt. Ik wil echt geen suiker of chemische zoetstof, behalve stevia

Reacties zijn gesloten.