Meteen naar de inhoud

Cranberrypunch

Kook de cranberries in 2 liter water met de kruidnagels, de kaneelstokjes en de suiker. Kook totdat de cranberries allemaal gepopt zijn. Daarna zeven boven een andere pan of punchschaal. Voeg nu 1 liter appelsap toe. Dien de punch warm op.

Tips:

Koop op een markt een mooie schaal met een set glazen. Dat ziet er extra feestelijk uit.
Boen een sinaasappel met schil. Snijd de sinaasappel in dunne plakken en voeg ze aan de warme cranberrypunch toe. Dat ziet er feestelijk uit en geeft de punch een vleugje sinaasappelaroma.

6 reacties op “Cranberrypunch”

 1. Ik stuit net op dit recept en wil het 2e kerstdag maken maar heb geen appelsap in huis. Zou het ook met jus d’orange lukken.

  Ik wil niet meer naar de winkel en zeker niet op de kerstdagen.
  Groetjes,Gesna

 2. Cranberries gekocht, maar geen recept, aan de hand van deze tips, oa. sinaasappelschil, zoetstof(want diabetes) ingedikt over kwark, echt lekker en voor echte koks, simpel maar echt lekker. Dank….

 3. Even een nerd zijn: “Het is een heerlijke, winterse punch die je warm drinkt.” Dat vond ik grappig 🙂 de zin suggereert (met een d of een t?) dat ‘je’ wordt (dt?) opgedronken door ‘een heerlijke, winterse punch’ 😛
  Volgens mij is dit soort taalfouten inmiddels ingeburgerd. Zo lees je ook overal ‘Ingesloten vind u de bijlage’, wat suggereert dat je ingesloten zit en dan een bijlage vind ^^ haha

  Nou goed, dat was het 🙂

 4. had een zakje cranberries gekocht en heb er nu punch van gekookt en over heerlijk , is er nog meer van te maken

Reacties zijn gesloten.