Meteen naar de inhoud

Warm de oven voor op 200 graden.

Pak een kom en meng met een garde alle suiker behalve 2 theelepels, ei, boter, kokosmelk en vanille-extract. Voeg bloem, geraspte kokos, cranberries en bakpoeder toe en meng het geheel tot een dik beslag.

Neem een bakblik voor muffins en leg hier de papieren muffinvormpjes in. Vul ze voor 3 kwart en bestrooi de cupcakes met de overgebleven 2 theelepels suiker. Bak de cupcakes 20-25 minuten. Test of ze goed zijn door een satéprikker in een cupcake te prikken. Als hij er schoon uit komt dan is de cupcake goed. Verwijder het bakblik en laat alles goed afkoelen.

Meng nu de ingredienten voor het glazuur en klop het goed door. Spuit met een spuitzak de glazuur over de afgekoelde cupcakes. Laat het glazuur stollen en eet smakelijk!

Dit recept is gemaakt door Miryam van Eat Good 4 Life.

3 reacties op “Cranberry kokoscupcakes”

  1. Beste Oliva, Gedroogde cranberries verkopen ze op de markt bij de notenkraam, bij Turkse en Marokkaanse winkels maar ook gewoon bij Albert Heijn. Dat moet dus te vinden zijn. Succes!

Reacties zijn gesloten.