Meteen naar de inhoud
Ocean Spray Cranberry Classic in handige meeneempakjes

Ocean Spray Cranberry Classic in handige meeneempakjesAls je vroeger naar school ging kreeg je soms een pakje sap mee. Dan voelde je je de koning van het schoolplein. Met een rietjes dronk je het pakje dan leeg tot op de laatste druppel met flink wat slurpgeluiden! Waarschijnlijk zaten die pakjes vol met rommel maar dat maakte echt niets uit. Bij mij op school was je de man als je Tjolk of Capri Sonne had. Tjolk is weer terug. Of Capri Sonne nog bestaat weet ik niet.

Ocean Spray biedt nu ook pakjes sap aan. Wat de doelgroep is voor dit sap is mij niet duidelijk. Het lijkt me nog steeds niet zoet genoeg om de concurrentie met allerlei frisdrank aan te kunnen. Voor kinderen zal het wel niet bedoeld zijn. Tenzij er ouders zijn die vermoeden dat ze hun kinderen hier iets gezonds mee geven? Veel rommel geeft deze verpakking in ieder geval wel.

Het sap bestaat uit water, cranberrysap (25%) uit concentraat, glucose fructose siroop, suiker en vitamine C. Het is kortom water met een vleugje cranberry. Een pakje bevat 200 milliliter en volgens de fabrikant zou je daarmee 80% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine C binnen krijgen. Dat is in ieder geval goed nieuws. Meer informatie is te vinden op de website van Ocean Spray.

5 reacties op “Cranberry Classic van Ocean Spray in handige meeneempakjes”

  1. Capri Sonne is er zeker nog. Vroeger dronken we dat als we op vakantie gingen, achterin de auto. Wat een gedoe om als onhandige tiener dat rietje door de verpakking te prikken!

    Nu koop je Capri Sonne bijvoorbeeld bij de Xenos in Hoog Catherijne in Utrecht. En in dat prikken ben ik beter geworden.

  2. Tjolk idd, die vieze chemische meuk. Bestaat dat nog? Iemand die dat vroeger gedronken heeft gaat dat toch niet aan zijn/haar kinderen geven? Gedoemd te mislukken.

  3. Volgens mij is Tjolk tegenwoordig gezond. De website is nu offline…misschien heb je dus wel gelijk.

Reacties zijn gesloten.