Meteen naar de inhoud

Ik hou helemaal niet van witte chocolade en toch…heb ik dit pak koekjes met witte chocolade en cranberries in een keer opgegeten. In mijn eentje!!! Ik was helemaal vergeten om er wat over te schrijven maar de koekjes waren al op. Snel nieuwe gehaald in Berlijn want in Nederland heb ik ze nog nooit gezien. Deze bio choco délice verdienen zeker aandacht op deze site. Sterker nog: wat mij betreft is dit echt een perfect product.

Is deze lofzang niet een beetje overdreven? Nou, eigenlijk niet, alles klopt gewoon en dan deel ik graag complimenten uit. Bij Yanick + Fee hebben ze een flinterdun koekje gebakken. Daar zijn gedroogde cranberries over gestrooid. Het koekje met de cranberries is bekleed met een flinterdun laagje witte chocolade met yoghurt. Zacht van buiten en krokant van binnen dus. Waar witte chocolade vaak zo zoet en vet smaakt, blijft het nu lekker fris. Het resultaat is ook oogverblindend. Roodpaarse cranberries op een roomwitte achtergrond. Gewoon klasse!

Ik probeer altijd iets kritisch over een product te zeggen maar dit klopt gewoon allemaal. Mooie verpakking, duidelijke informatie over wat er in zit, netjes in twee talen (Duits en Engels).

Yanick + Fee is een Zwitsers bedrijf dat pas in 2007 is opgericht. Ze produceren 100% bioproducten. Behalve deze lekker chocoladekoekjes in allerlei smaken produceren ze ook broodbeleg, müesli, crackers en toastjes.

Welke biowinkel in Nederland gaat deze lekkere koekjes verkopen? Of zijn ze al lang ergens te koop en ben ik ze gewoon niet tegengekomen?
Contactgegevens vind je op de goede tweetalige (ook al in orde!) site van Yanick + Fee.