Appel en cranberrysap van Schulp

12 juli 2011

Appel en cranberrysap van Schulp Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

Schulp is gevestigd aan de Vecht in Breukelen middenin een perenboomgaard. De familie is hier in 1861 begonnen met het telen van appels en peren. Sinds 2000 is het bedrijf zich steeds meer gaan richten op het persen van puur vruchtensap. In kleine flesjes van 200 milliliter verkopen ze nu ook appel en craberrysap van 80% Hollandse appels en 20% cranberries. Het is een heerlijk fris product in een mooie verpakking.

De producten zijn te koop in horeca, betere groenteboeren in boerderijwinkels. Schulp biedt ook de mogelijkheid om je eigen fruit er tot sap te laten persen. Een mooi initiatief voor eigenaren van een mooie hoogstamboomgaard! Als die mooie grote bomen eenmaal echt een flinke oogst gaan geven kun je dat echt niet meer in de eigen keuken verwerken.

Meer informatie is te vinden op de site van Schulp.

Reacties

  1. gert 30 juni 2013 16:46 uur

    geachte—ik heb een vraag. ik heb een te vette lever,mag ik dan wel appel-flier.of kan ik beter wat anders drinken?graag antwoord. vr groet gert.

  2. Okke Amerongen 10 juli 2013 21:00 uur

    Hallo Bert, Over een vette lever kan ik je geen advies geven. Ik zou je vraag aan een dokter of huisarts stellen. Die hebben er zeker meer verstand van dan ik. Veel succes!

Over deze site

Cranberries.nl is een site van Cranberry Winkel de specialist in Terschellinger Cranberryproducten.