Meteen naar de inhoud
Luscombe Cranberry Crush

Luscombe Cranberry CrushOp Kunsthal kookt heb ik een fles lekkere kweepeerlikeur van Bramley and Gage gekocht bij Goldstardeli. Toen ik vertelde dat ik druk aan het werk was voor cranberries.nl kreeg ik direct deze fles Cranberry Crush van Luscombe. Die Engelsen weten wel hoe ze iets moeten vormgeven. Dit ziet er gewoon prachtig stijlvol en lekker uit. Maar een mooie fles kun je niet drinken en dit cranberrysap gelukkig wel!

Mooier dan die Engelsen kan ik het toch nooit beschrijven: a classic dry cranberry juice drink with a tingle of fizz. De ingrediënten: bronwater, 20% cranberrysap, rietsuiker, Madagascar vanille-extract, Damascus rozenwater en zuurstof. Dat laatste zal wel voor de fizz zijn 😉 Alle ingrediënten zijn biologisch. Het product is gecertificeerd door Soil Association.

Luscombe is een sympathiek bedrijf uit het Engelse Devon in Zuid West Engeland. Ze maken behalve sappen ook cider en ginger beer. De producten zien er allemaal prachtig uit. Ze gebruiken geen concentraat om de vruchtensappen te maken. Kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere narigheid komen er niet in bij dit bedrijf. Mooi!

Genoeg gepraat, nu eerst proeven. Bij het inschenken valt in ieder geval meteen op dat hier wel wat meer dan een tingle of fizz in zit. Er zit lekker wat prik in. De vanille proef je goed. Op de verpakking staat dat je deze Cranberry Crush moet koelen en dat klopt ook. Ik proef het altijd eerst ongekoeld maar dan proef je echt te veel vanille en rozensmaak. Koel is het juist héél lekker! Kortom: zeker een aanrader als je een keer een ander cranberrysap wilt proeven dan de gewoon gezoete varianten die je normaal ziet. Met deze vormgeving zou dit ook prima in restaurants en clubs geschonken kunnen worden.

Meer informatie over vind je op de website van Luscombe.
Voor deze lekkere fles wil ik in ieder geval Goldstardeli bedanken! De Sicilian Lemonade ga ik nog proeven!

6 reacties op “Luscombe cranberry crush”

  1. Ik heb ook een keer een flesje Cranberry Sap van Luscombe gedronken. Het is inderdaad heerlijk! Weet je misschien waar ik het kan kopen of bestellen?

  2. In Utrecht in de biologische winkel Rio de Bio hebben ze Luscombe drankjes. In het artikel staat ook Goldstardeli genoemd en die hebben het ook. Ik zie alleen bij alle producten op de site ‘niet verkrijgbaar’ staan. Dus daar zou ik dan even over mailen.

  3. Beste,

    wij zijn de verdelers van Luscombe in België. Voorlopig kan je ze kopen bij de broers van juliette en julienne in antwerpen. Daarnaast zijn ze ook te verkrijgen in volgende horeca zaken in Antwerpen: Nero, Moskou en Berlin. We zijn volop bezig met het in meerdere horeca zaken en winkels te verdelen. Hopelijk kan je ze binnekort op meerdere plaatsen verkrijgen

  4. Hallo Valerie, Leuk om wat van je te horen. Luscombe is een prachtig merk met heerlijke producten. In Nederland is het maar in een paar zaken verkrijgbaar. Als ik je goed begrijp in België dus binnenkort in veel meer zaken. Mooi om te horen. Dat merk verdient het zeker. Veel succes!

Reacties zijn gesloten.