Meteen naar de inhoud

Puur biologisch cranberrysap uit Oostenrijk, je moet het maar durven drinken! Op het etiket staat het mooi beschreven Genießen Sie die wertvolle, trendstarke Power-Beere für Fitness, Wellness und Wohlbefinden. In deze prachtige Duits-Engelse zin staat het woord smaak nergens. Dat is niet voor niets want puur cranberrysap is echt ZUUR!!! Dit cranberrysap kun je eigenlijk niet drinken zonder er ook wat zuur bij te gaan kijken.

Je drinkt dit sap dus echt voor de gezondheid en niet omdat het zo lekker is. Het sap zit in een fles van 0,75 liter en is gemaakt van vers geperste bessen, dus niet uit vruchtenconcentraat. Er is ook nog vitamine C toegevoegd. Kortom, super gezond maar wel écht zuur!

9 reacties op “Cranberrysap van Steiners”

 1. Als je de cranberriesap aanlengt met water is deze goed te drinken. Behalve heel gezond ook een medicijn wat gebruikt wordt als men last heeft van een blaasontsteking of deze wil voorkomen. Zodra je er suiker bij toevoegd werkt dit niet meer. Suiker werkt de bacterie die blaasontsteking veroorzaakt in de hand.

 2. Hallo Angélique, Ik wist niet dat suiker de bacterie juist versterkt. Aanlengen met water kan zeker want er zit smaak genoeg aan dit sap.

 3. Hoi Okke, allerlei vormen van suiker en zoetigheden zijn of vinden de meeste mensen lekker. Ook ik ben er een liefhebber van! 🙂
  Helaas wakkert suiker allerlei bacteriën en schimmels (ook de goede) aan die in onze darmflora bevinden waardoor het evenwicht in onze darmflora wordt verstoord. Vandaar dat cranberriesap niet gezoet gedronken mag worden, maar wel verdunt met water als je een blaasontsteking hebt.

 4. Dag Angélique,
  Kunnen cranberries of cranberriesap gezoet worden met stevia om de goede werking te behouden ?

 5. Hallo An, Cranberries kun je zoeten met een zoetstof naar keuze. Ze blijven dan gewoon de gezonde werking houden.

 6. Hallo,
  Ik heb juist gehoort dat de bacterien andere zoetstoffen ook erg lekker vinden, en daardooor de werking ook minder wordt, dus wat kun je het beste met het sap mengen om het minder wrang te krijgen??? Verse sinaasappelsap?

 7. hallo iedereen,

  Heb zelf enkele plantjes met cranberry’s in de tuin staan, heerlijk gewoon met wat water of met wat Cointreau in citroensap als cocktail.

  Zou nu zelf graag sap maken van deze bessen en dit dan bewaren om er in de zomer cocktails mee te maken. Iemand enig idee hoe dit moet?

  Alvast bedankt voor de reacties.

  mvg
  Jelle

Reacties zijn gesloten.