Verse cranberries van Paradise Meadows

6 december 2010

Paradise Meadows cranberries Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

Aan de Nobelstraat in Utrecht ligt de prachtige delicatessenzaak De Goey-Koot. Een echte buurtwinkel in het centrum van Utrecht waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. De baas is de al wat oudere meneer Koot (zo noemen de medewerkers hem). Meneer Koot draagt een stofjas. Het assortiment is dat van een kleine supermarkt aangevuld met delicatessen én een uitstekende groenteafdeling! Verder zijn ze gespecialiseerd in fruitmanden, ook al zo’n cadeau wat je niet meer zo veel ziet.

De groenteafdeling heeft groente waar je tegenwoordig naar moet zoeken zoals schorseneren maar ook rammenas, aardperen, diverse soorten zuidvruchten en noten. Bij deze mooie winkel zag ik ineens verse cranberries liggen die niet van het standaard merk Ocean Spray zijn.

De cranberries zijn van het merk Paradise Meadows. Dit is het consumentenmerk van Decas Cranberry Sales Inc. De cranberries zijn net als bij de grote concurrent verpakt in de standaard plastic zakjes en hebben de Amerikaanse inhoud van 12 OZ, 340 gram. Een goede tip op de verpakking is dat je verse cranberries goed in kunt vriezen. Zo heb je dus ook na het seizoen nog lekkere verse cranberries.

Ook op de site van Decas cranberries tref je een aantal leuke recepten.

Neem zeker ook eens een kijkje bij delicatessenzaak De Goey-Koot. Een ouderwetse zaak waar ze je nog normaal helpen én verstand van zaken hebben.

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk

Over deze site

Cranberries.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Cranberries.nl alles over het doel van deze site.