Meteen naar de inhoud

Van Hans Apontoweil ontving ik het volgende bericht: Ik wil je graag kennis wil laten maken met unieke biologische gewelde cranberries. De hele biologische cranberries zijn afkomstig uit Canada en zijn ambachtelijk geweld in Zuidwest Frankrijk. Aan de biologische cranberry is namelijk stapje voor stapje water toegevoegd en een biologisch appelconcentraat.

Hij kon mij wel een pakketje toesturen en dat laat ik natuurlijk niet lopen. Het pakje kreeg ik net voor het middageten en ik besloot er toch maar eentje te proeven. Domme zet… samen met mijn vriendin heb ik het zakje gedroogde gewelde cranberries binnen 5 minuten op gegeten. Hans had al gewaarschuwd: Iedereen is wild enthousiast en dan zeg ik echt niks teveel.

De cranberries zijn veel zachter dan de meeste gedroogde cranberries. Ze eten daardoor lekkerder en blijven minder aan de tanden plakken. De smaak is heerlijk fris. Deze cranberries zijn gezoet met appelconcentraat en dus niet met suiker. Mooi nieuws voor mensen die minder of helemaal geen suiker kunnen of willen eten.

Voor de liefhebber: deze cranberries zijn te krijgen via de website van Fris Gedroogd Fruit. Alvast eet smakelijk!

3 reacties op “Gedroogde cranberries van Fris Gedroogd Fruit”

  1. ja Okke,
    maar bij de bovengenoemde supermarkten zijn ze echt gezoet met suiker
    je kunt ze ook zelf drogen

Reacties zijn gesloten.