Gedroogde cranberries van Fris Gedroogd Fruit

28 juni 2014

Cranberries van Fris Gedroogd Fruit Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

Van Hans Apontoweil ontving ik het volgende bericht: Ik wil je graag kennis wil laten maken met unieke biologische gewelde cranberries. De hele biologische cranberries zijn afkomstig uit Canada en zijn ambachtelijk geweld in Zuidwest Frankrijk. Aan de biologische cranberry is namelijk stapje voor stapje water toegevoegd en een biologisch appelconcentraat.

Hij kon mij wel een pakketje toesturen en dat laat ik natuurlijk niet lopen. Het pakje kreeg ik net voor het middageten en ik besloot er toch maar eentje te proeven. Domme zet… samen met mijn vriendin heb ik het zakje gedroogde gewelde cranberries binnen 5 minuten op gegeten. Hans had al gewaarschuwd: Iedereen is wild enthousiast en dan zeg ik echt niks teveel.

De cranberries zijn veel zachter dan de meeste gedroogde cranberries. Ze eten daardoor lekkerder en blijven minder aan de tanden plakken. De smaak is heerlijk fris. Deze cranberries zijn gezoet met appelconcentraat en dus niet met suiker. Mooi nieuws voor mensen die minder of helemaal geen suiker kunnen of willen eten.

Voor de liefhebber: deze cranberries zijn te krijgen via de website van Fris Gedroogd Fruit. Alvast eet smakelijk!

Reacties

 1. M katava 15 oktober 2014 17:10 uur

  Waar kan ik gedroogde cranberries kopen?

 2. Okke Amerongen 18 oktober 2014 07:46 uur

  Hallo M, De gedroogde cranberries zijn te koop bij sommige supermarkten, bij Turkse en Marokkaanse winkels en op de markt bij de notenkraam.

 3. K-Amsterdam 23 oktober 2014 18:17 uur

  ja Okke,
  maar bij de bovengenoemde supermarkten zijn ze echt gezoet met suiker
  je kunt ze ook zelf drogen

Over deze site

Cranberries.nl is een site van Cranberry Winkel de specialist in Terschellinger Cranberryproducten.