Appel cranberrysap van VitaVerde

27 april 2011

Appel cranberrysap van VitaVerde Bekijk een grotere versie van deze afbeelding

Appel cranberrysap van VitaVerde is verkrijgbaar in biologische winkels. In papieren pakken van 750 milliliter (klein pak melk) zit sap dat bestaat uit 80% appels en 20% cranberries. Alles is van biologische teelt. VitaVerde komt uit Duitsland en de appels ook. De cranberries komen uit Zweden. Het sap is ongezoet en gemaakt uit verse vruchten. Geen concentraat dus en dat is bijna altijd veel lekkerder.

Dit sap is lekker maar met meer cranberry zou het nog lekkerder zijn! Een beetje zuurder maakt het nog wat frisser. Nu is het toch een beetje appelsap met cranberrysmaak. Het is wel heel goed dat er geen extra suiker in zit. In veel cranberrysappen is altijd flink suiker toegevoegd omdat de bes zelf nogal zuur is. Door veel appelsap toe te voegen kunnen mensen die geen suiker kunnen of willen gebruiken toch lekker sap drinken.

VitaVerde is een Duitse producent van vruchten- en groentesappen. Ze maken ook thee. Het bedrijf steunt projecten om ouderwetse hoogstamboomgaarden aan te planten met oudere en bijzondere rassen. Meer lees je op de website van VitaVerde (Duitstalig).

Reageren op dit bericht is niet meer mogelijk

Over deze site

Cranberries.nl is een site van Okke Amerongen. Lees op over Cranberries.nl alles over het doel van deze site.