Meteen naar de inhoud

Doe alle ingrediƫnten in een kleine pan. Breng het aan de kook en laat het zachtjes inkoken totdat er een stevige saus ontstaat. Voeg eventueel water toe als het droog kookt.
Verwijder nu het kaneelstokje en de kruidnagels. De relish is nu klaar en kan in een gesteriliseerde pot bewaard worden maar moet wel in de koelkast staan. Eet smakelijk!

Tips:

Bak een lekkere hamburger en doe er in plaats van ketchup deze relish op!

3 reacties op “Cranberryrelish”

  1. Heb de azijn vervangen door water (was bang dat het te zuur zou worden). Prima gelukt, echt heerlijk bij …..spruitjes!

  2. Mijn fantasie ging weer eens op de loop met dit recept, ik heb appelazijn gebruikt (zeer gezond), iets minder dan gewone azijn, een handje krenten, aan het einde wat lekkere honing en minder basterdsuiker en een klein scheutje cognac.
    De Jeneverbessen heb ik niet gebruikt omdat ik niet weet waar ze vandaan te halen.
    Ben benieuwd hoe jullie dit recept vinden.
    Groetjes,
    D.

  3. Ha Diane, Mooi dat je er een eigen draai aan geeft. Dat doe ik ook altijd. Een recept kun je gewoon als aftrap gebruiken. Jeneverbessen zijn gewoon gedroogd in het kruidenschap te krijgen. Anders bij een goede ouderwetse drogist die kruiden verkoopt.

Reacties zijn gesloten.